Klantervaringen

Wat klanten over ons zeggen:

by Anonymous on Sartora Personal Tailoring
Martijn van Westerlaak

Ben perfect geholpen door Talip. Talip neemt de tijd voor je en dat merk je. Je wordt ontvangen in een net pand. Eerst op je gemak laten voelen met kopje koffie. Neemt de tijd om je maten op te nemen en adviseert je bij alle keuzes die je van hem krijgt. Hij heeft meerdere ruimtes met allen verschillende voorbeelden. Talip staat open voor andere inzichten en durft ook uitdagende vragen te stellen, voor het optimale resultaat. Hij laat je als een koning voelen. Al met al een hele gezellige sessie om alles op te meten. Tijd vliegt voorbij.

Tijdens het produceren wordt je periodiek op de hoogte gehouden. Ook voor het ophalen geldt dat afspraken 's avonds en/of in het weekend geen probleem zijn. Hij houd rekening met mijn drukke agenda en wil zelfs zelf in de auto stappen om mijn kleding op mijn werk te tonen.

Bij het passen blijkt wat kwaliteit is. De kleding is wat duurder dan normaal, dat is direct zichtbaar in de kwaliteit. Alles supernetjes afgewerkt, naatjes, knopen, knoopsgaten, boorden, zakken. Alles piekfijn en verzorgt. Je ziet dat een deskundige professional de kleding gemaakt heeft en veel tijd in de details gestoken heeft. Alles past perfect, goede kleuren, goede kwaliteit stof.

Sartora straalt kwaliteit uit en dat levert Talip voor 1000%. Hij doet alles voor de klant en laat zien hoe klantvriendelijkheid ook kan. Kunnen veel andere winkels en bedrijven wat van leren.

by Anonymous on Sartora Personal Tailoring
Derya & Musti

Wat een geweldige unieke beleving was het uitzoeken naar onze perfecte trouwpak!

Bij binnenkomst gelijk al hartelijk en enthousiast ontvangen door Talip waardoor alle spanning weg was. In een prachtige ambiance en onder genot van een heerlijke espresso kon de orientatie beginnen. Empathie met klant, aanvoelen en luisteren naar wensen zodat wij comfortabel een trouwpak op maat konden uitzoeken voor de mooiste dag van ond leven was aanwezig op een hoog niveau!

Uit een klein stukje stof de juiste advies geven vinden wij zeer uitzonderlijk. Aan alle details wordt gedacht van garens tot initialen. Alles verliep in stijl en klasse!!

Onze bruiloft was geweldig en pak zat als gegoten! Nogmaals bedankt voor de geweldige service!!

Groeten ,

Derya & Musti

by Anonymous on Sartora Personal Tailoring
Edwin & Ilse

Wat een gewelde ervaring was het om mijn trouwpak bij Sartora aan te laten meten. Vanaf het moment dat ik binnen stapte in het prachtige showroom wist ik het, hier zal ik mijn trouwpak laten maken.
Talip is een vakman die goed weet waar hij het over heeft. Ik ben vakkundig geholpen en heb mijn droompak bij hem laten maken. Wij zijn zeer te spreken over zijn persoonlijke en deskundige benadering. Hij heeft oog voor detail.
Nogmaals bedankt Talip!


Edwin & Ilse

Ben je ook opzoek naar een trouwpak? Stop met zoeken, bel Talip en je krijgt persoonlijk en deskundig advies!

Ps: Er hangt een zeer aangenaam en gezellige sfeer in de winkel. En bedankt voor de heerlijke koffie!

by Anonymous on Sartora Personal Tailoring
Jaco Overdijk

Het aanmeten, passen en kopen van een perfect maatpak is bij Talib een waar feest.
Hij neemt ruim de tijd, heeft veel ervaring en geeft het juiste advies.
Het resultaat was een perfect lichtblauw driedelig trouwpak voor mijn zoon en een heerlijk passend en voortreffelijk licht zittend tweedelig blauw pak, wij waren zeer tevreden.

by Anonymous on Sartora Personal Tailoring
Henk Jan

Wat een beleving!

Bij aankomst weet je niet goed wat je moet verwachten, locatie van Sartora is niet bepaald voor de hand liggend. Maar wat een beleving, verrassing / ervaring zodra de deuren open gaan. Ga langs en ervaar het zelf!

Er wordt ruim de tijd voor je genomen en wordt van alle gemakken voorzien, het voelt als thuis. Talip luister naar je wensen en zorgt ervoor dat je de perfecte maatpak krijgt. Het kan niet anders dan met een glimlach weer naar te gaan en wachten op het moment dat je weer terug kunt komen.

Dankjewel Talip!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Maak een afspraak

U bent altijd de enige aanwezige in ons ruim 220m² grote showroom. Ongestoord door andere klanten adviseren wij u graag over de ruime mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wilt u liever in de avonduren of weekend langskomen? Natuurlijk kan dat.

Maak een afspraak