Klantervaringen

Wat klanten over ons zeggen:

 by Anonymous
Antonie

Zeer goed geholpen en geadviseerd bij het samenstellen van mijn trouwkostuum. Bijzonder tevreden met het resultaat.

 by Anonymous
Yakup Liman

Tijdens mijn oriëntatiefase ben ik bij veel verschillende zaken geweest, maar tenslotte gekozen voor Sartora wegens hun zeer professionele aanpak. Ik ben geholpen door Talip en dit is mij zeer goed bevallen. Talip heb ik ervaren als een zeer professionele man met veel ervaring op gebied van heren pakken en kostuums.
Hij neemt zeer ruim de tijd voor je en luistert goed naar al je wensen met oog op detail.
Uiteindelijk een prachtig pak geleverd, die ik op 15-06-2019 mag dragen!

 by Anonymous
Anoniem

Mijn trouwpak heb ik laten maken door Sartora. Mijn verwachtingen waren erg hoog gespannen gezien alle goede reacties en recensies op internet. Geen woord is gelogen. Sartora levert een topproduct af in combinatie met een top service. Ik heb tijdens het gehele proces (van het eerste telefoongesprek tot en met de levering van mijn trouwpak) te maken gehad met professionals die hun vak verstaan en die dit met passie tot uiting brengen. Daarnaast zijn zij zelf erg kritisch op hun eigen product. Alles moét tot in detail kloppen zodat jij als klant met een perfect product de deur uitgaat. Sartora gaat professioneel te werk maar maakt het tegelijk heel persoonlijk. Hierdoor voel je je erg welkom. Het is voor mij een prachtige ervaring geweest en kan ik iedereen Sartora aanraden.

 by Anonymous
Patrick

Toen ik Talip voor het eerst ontmoette  was het eerste wat mij opviel zijn krachtige stijl en vriendelijkheid. Nadat ik met hem in gesprek ben geweest ben ik langsgekomen bij zijn stijlvolle showroom in Capelle aan den IJssel, hier heeft hij mij volledig naar wens geholpen met het uitzoeken en op maat maken van een prachtige smoking. De smoking zit perfect en de service en betrouwbaarheid van Sartora kan ik iedereen aanraden, door het hele process heen heeft hij mij duidelijkheid en vertrouwen gegeven.

Ben je opzoek naar iemand die iets volledig naar jouw wens en smaak kan maken dan zou ik je niemand anders dan Sartora aanraden, een dikke 10!

 by Anonymous
Martijn van Westerlaak

Ben perfect geholpen door Talip. Talip neemt de tijd voor je en dat merk je. Je wordt ontvangen in een net pand. Eerst op je gemak laten voelen met kopje koffie. Neemt de tijd om je maten op te nemen en adviseert je bij alle keuzes die je van hem krijgt. Hij heeft meerdere ruimtes met allen verschillende voorbeelden. Talip staat open voor andere inzichten en durft ook uitdagende vragen te stellen, voor het optimale resultaat. Hij laat je als een koning voelen. Al met al een hele gezellige sessie om alles op te meten. Tijd vliegt voorbij.

Tijdens het produceren wordt je periodiek op de hoogte gehouden. Ook voor het ophalen geldt dat afspraken 's avonds en/of in het weekend geen probleem zijn. Hij houd rekening met mijn drukke agenda en wil zelfs zelf in de auto stappen om mijn kleding op mijn werk te tonen.

Bij het passen blijkt wat kwaliteit is. De kleding is wat duurder dan normaal, dat is direct zichtbaar in de kwaliteit. Alles supernetjes afgewerkt, naatjes, knopen, knoopsgaten, boorden, zakken. Alles piekfijn en verzorgt. Je ziet dat een deskundige professional de kleding gemaakt heeft en veel tijd in de details gestoken heeft. Alles past perfect, goede kleuren, goede kwaliteit stof.

Sartora straalt kwaliteit uit en dat levert Talip voor 1000%. Hij doet alles voor de klant en laat zien hoe klantvriendelijkheid ook kan. Kunnen veel andere winkels en bedrijven wat van leren.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Maak een afspraak

U bent altijd de enige aanwezige in ons ruim 220m² grote showroom. Ongestoord door andere klanten adviseren wij u graag over de ruime mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wilt u liever in de avonduren of weekend langskomen? Natuurlijk kan dat.

Maak een afspraak