Klantervaringen

Wat klanten over ons zeggen:

by Anonymous on Sartora Personal Tailoring
Anoniem

Mijn trouwpak heb ik laten maken door Sartora. Mijn verwachtingen waren erg hoog gespannen gezien alle goede reacties en recensies op internet. Geen woord is gelogen. Sartora levert een topproduct af in combinatie met een top service. Ik heb tijdens het gehele proces (van het eerste telefoongesprek tot en met de levering van mijn trouwpak) te maken gehad met professionals die hun vak verstaan en die dit met passie tot uiting brengen. Daarnaast zijn zij zelf erg kritisch op hun eigen product. Alles moét tot in detail kloppen zodat jij als klant met een perfect product de deur uitgaat. Sartora gaat professioneel te werk maar maakt het tegelijk heel persoonlijk. Hierdoor voel je je erg welkom. Het is voor mij een prachtige ervaring geweest en kan ik iedereen Sartora aanraden.

by Anonymous on Sartora Personal Tailoring
Patrick

Toen ik Talip voor het eerst ontmoette  was het eerste wat mij opviel zijn krachtige stijl en vriendelijkheid. Nadat ik met hem in gesprek ben geweest ben ik langsgekomen bij zijn stijlvolle showroom in Capelle aan den IJssel, hier heeft hij mij volledig naar wens geholpen met het uitzoeken en op maat maken van een prachtige smoking. De smoking zit perfect en de service en betrouwbaarheid van Sartora kan ik iedereen aanraden, door het hele process heen heeft hij mij duidelijkheid en vertrouwen gegeven.

Ben je opzoek naar iemand die iets volledig naar jouw wens en smaak kan maken dan zou ik je niemand anders dan Sartora aanraden, een dikke 10!

by Anonymous on Sartora Personal Tailoring
Martijn van Westerlaak

Ben perfect geholpen door Talip. Talip neemt de tijd voor je en dat merk je. Je wordt ontvangen in een net pand. Eerst op je gemak laten voelen met kopje koffie. Neemt de tijd om je maten op te nemen en adviseert je bij alle keuzes die je van hem krijgt. Hij heeft meerdere ruimtes met allen verschillende voorbeelden. Talip staat open voor andere inzichten en durft ook uitdagende vragen te stellen, voor het optimale resultaat. Hij laat je als een koning voelen. Al met al een hele gezellige sessie om alles op te meten. Tijd vliegt voorbij.

Tijdens het produceren wordt je periodiek op de hoogte gehouden. Ook voor het ophalen geldt dat afspraken 's avonds en/of in het weekend geen probleem zijn. Hij houd rekening met mijn drukke agenda en wil zelfs zelf in de auto stappen om mijn kleding op mijn werk te tonen.

Bij het passen blijkt wat kwaliteit is. De kleding is wat duurder dan normaal, dat is direct zichtbaar in de kwaliteit. Alles supernetjes afgewerkt, naatjes, knopen, knoopsgaten, boorden, zakken. Alles piekfijn en verzorgt. Je ziet dat een deskundige professional de kleding gemaakt heeft en veel tijd in de details gestoken heeft. Alles past perfect, goede kleuren, goede kwaliteit stof.

Sartora straalt kwaliteit uit en dat levert Talip voor 1000%. Hij doet alles voor de klant en laat zien hoe klantvriendelijkheid ook kan. Kunnen veel andere winkels en bedrijven wat van leren.

by Anonymous on Sartora Personal Tailoring
Derya & Musti

Wat een geweldige unieke beleving was het uitzoeken naar onze perfecte trouwpak!

Bij binnenkomst gelijk al hartelijk en enthousiast ontvangen door Talip waardoor alle spanning weg was. In een prachtige ambiance en onder genot van een heerlijke espresso kon de orientatie beginnen. Empathie met klant, aanvoelen en luisteren naar wensen zodat wij comfortabel een trouwpak op maat konden uitzoeken voor de mooiste dag van ond leven was aanwezig op een hoog niveau!

Uit een klein stukje stof de juiste advies geven vinden wij zeer uitzonderlijk. Aan alle details wordt gedacht van garens tot initialen. Alles verliep in stijl en klasse!!

Onze bruiloft was geweldig en pak zat als gegoten! Nogmaals bedankt voor de geweldige service!!

Groeten ,

Derya & Musti

by Anonymous on Sartora Personal Tailoring
Edwin & Ilse

Wat een gewelde ervaring was het om mijn trouwpak bij Sartora aan te laten meten. Vanaf het moment dat ik binnen stapte in het prachtige showroom wist ik het, hier zal ik mijn trouwpak laten maken.
Talip is een vakman die goed weet waar hij het over heeft. Ik ben vakkundig geholpen en heb mijn droompak bij hem laten maken. Wij zijn zeer te spreken over zijn persoonlijke en deskundige benadering. Hij heeft oog voor detail.
Nogmaals bedankt Talip!


Edwin & Ilse

Ben je ook opzoek naar een trouwpak? Stop met zoeken, bel Talip en je krijgt persoonlijk en deskundig advies!

Ps: Er hangt een zeer aangenaam en gezellige sfeer in de winkel. En bedankt voor de heerlijke koffie!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Maak een afspraak

U bent altijd de enige aanwezige in ons ruim 220m² grote showroom. Ongestoord door andere klanten adviseren wij u graag over de ruime mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wilt u liever in de avonduren of weekend langskomen? Natuurlijk kan dat.

Maak een afspraak