Trouwpak Op Maat

Het grootste aanbod in de mooiste trouwpakken.

Styling

Het kan soms lastig zijn om keuzes te maken met betrekking tot wat het beste bij je past.
Geen zorgen! Onze ervaren tailors staan voor je klaar en begeleiden je met het maken van deze keuzes. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van styling zorgen wij, samen met jou, ervoor dat je bij ons gegarandeerd jouw ideale perfect passende maatpak, trouwpak of smoking gaat vinden.

Stoffenkeuze

Bij Sartora hebben we een aanbod van ruim 7.000 stoffen van ’s werelds beste stoffenproducenten. Stoffenhuizen zoals Scabal, Loro Piana en Holland & Sherry zijn een kleine greep uit onze stoffenleveranciers. Met deze ruime aanbod kunnen wij jou de meest luxe en exclusieve stoffen aanbieden die nergens anders in het land verkrijgbaar zijn. Elk seizoen vernieuwen wij ons aanbod met de nieuwste en meest mooie stoffen. Laat je verrassen door de mogelijkheden die we jou te bieden hebben.

Levertijd

Het maken van jouw Sartora maatpak, trouwpak of smoking heeft tijd nodig. Omdat wij vinden dat jij deze kwaliteit verdiend, bedraagt onze levertijd van maatpakken en smoking vier tot zes weken. Voor een trouwpak is dit niet anders. Wel is het fijner als we voor trouwpakken iets eerder kunt komen.

The Personal Service of Sartora

Je bent altijd de enige aanwezige in ons showroom. Je wordt warm opgevangen in ons pand en geven wij oprechte, persoonlijke aandacht. Wij zijn ervan overtuigt dat je bij ons op het juiste adres bent om te slagen voor een geschikt maatpak, trouwpak of smoking. Deze punten samen zorgen ervoor dat je niet alleen naar huis gaat met jouw ideale Sartora maatkleding, maar met de beleving, hulp en passie voor ons vak wordt plaatje compleet.

Totaalpakket

Het is natuurlijk ideaal om in een keer te slagen voor hele outfit. Om je van een gehele outfit te voorzien wat past bij jouw maatpak, trouwpak of smoking, bieden wij een compleet assortiment aan waarbij in één keer slagen mogelijk is! Naast maatkleding verkopen wij ook maatshirts, overcoats, trenchcoats, stropdassen, strikjes en zelfs custos made schoenen.