Trouwen in 2021

Heeft u besloten om te gaan trouwen in 2021? Zoekt u hiervoor een mooi trouwpak? Een trouwpak geheel samengesteld door uw persoonlijke wensen? Dan bent u bij Sartora bij het juiste adres.

Afgelopen jaar hebben veel trouwstellen hun trouwfeest hebben moeten annuleren in verband met corona maatregelen. Het was vooral erg lastig voor de stellen die vlak voor de bruiloft te horen hebben gekregen dat feest niet door kon gaan. Moet je je voorstellen, alles is geregeld zaal, fotograaf, catering, trouwpak, trouwjurk, uitnodigingen en dan… krijg je te horen dat het niet door kan gaan! Veel stellen hebben gepoogd naar andere data maar de maatregelen bleven doorgaan.

Gelukkig zijn de vooruitzichten in 2021 goed. Nu steeds meer mensen worden ingeënt zijn de verwachtingen dat we in zomer en daarna weer meer ruimte zullen krijgen om steeds met meer mensen bij elkaar te komen. Veel trouwstellen hebben de zinnen daarom gezet om deze periode te trouwen. Dat merken wij ook met de aantal aanvragen die binnenkomen.

Bij Sartora kunt u ongestoord door andere klanten, in een prive sfeer advies krijgen over mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Met een ruime collectie van meer dan 7000 stoffen van de meest befaamde Italiaanse stoffenhuizen en met een ruime collectie aan details zoals: voeringen, knopen, garen etc. Helpen wij u graag met het samenstellen van uw perfecte trouwpak op maat. Daarnaast heeft Sartora ook schoenen, overhemden , stropdassen en diversen andere accessoires om uw outfit compleet te maken.

Heeft u interesse in een oriëntatiegesprek? wij helpen u graag vrijblijvend verder.