Kosten voor een Trouwpak op Maat

Kosten Trouwpak

De kosten voor een trouwpak kunnen per pak verschillen. Het kan ook zijn dat het per winkel anders is. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je een kwalitatieve en een onderscheidende trouwpak wilt hebben voor deze bijzondere dag. Daarnaast wil je niet te veel betalen voor je trouwpak. De kosten voor een trouwpak op maat zijn essentieel om mee te nemen wanneer je het kostenoverzicht gaat maken voor jullie bruiloft. Zo heb je een overzicht van wat je uit kunt en wilt geven. In dit artikel gaan we een uitleg geven over de kosten die je kunt verwachten voor een trouwpak en waarom er prijsverschillen zijn in winkels.

Kosten trouwpak op maat


De kosten voor een trouwpak op maat zijn hoger dan voor een confectie pak. Dit komt onder andere omdat deze speciaal voor jou wordt gemaakt. We luisteren eerst naar je wensen, we luisteren aandachtig welke details je wilt hebben. En zeggen duidelijk wat we voor je kunnen betekenen. Daarna beginnen we altijd met het uitzoeken van de stof, en als je de stof hebt uitgekozen, kunnen we je al vertellen wat je trouwpak gaat kosten. Dus geen verrassingen achteraf.

We beginnen altijd met het uitzoeken van de stof, eenmaal stof uitgekozen, kunnen we je al vertellen wat je trouwpak gaat kosten. Dus geen verrassingen achteraf.

De kosten voor een trouwpak op maat beginnen vanaf €599,- voor tweedelig trouwpak. De prijs wordt bepaalt door de keuze van de stof. Je hebt de mogelijk om te kiezen uit ongeveer 5000 stoffen van de beste weefhuizen. Uiteraard kun je het hier zo gek maken als jezelf wilt. Het wordt vanzelfsprekend duurder als je een exclusieve stof kiest. Je kan ook kiezen voor een driedelig trouwpak. Dan wordt je trouwpak ook iets duurder omdat we hierbij een gilet moeten maken. Een driedelig trouwpak kost minimaal €749,-. Gemiddeld wordt er voor een trouwpak op maat tussen de €799,- en €1799,- uitgegeven.

Kosten voor een confectie trouwpak


Een confectiepak wordt gemaakt voor de massa. Bij een confectiepak ga je winkels langs totdat je een pak tegenkomt die je mooi vindt waarvan de maten goed zitten en nog eens past bij je budget. Deze kun je dan aantrekken en afrekenen. Eventueel worden er aanpassingen gemaakt welke zeer beperkt zijn. Aanpassingen waarbij je houding in wordt verwerkt zijn niet mogelijk. Bij een confectiepak kun je denken aan prijzen tussen de €399,- en €1000,-. Er hoeft niet een groot verschil in de kosten voor een trouwpak op maat te zijn ten opzichte van een confectiepak. Een trouwpak op maat wordt volledig afgestemd op jouw wensen.

Er hoeft niet een groot verschil in de kosten voor een trouwpak op maat te zijn ten opzichte van een confectiepak.

Overhemd bij het trouwpak


Onder het trouwpak hoort een mooi overhemd. De kosten voor een overhemd op maat zijn €159,- euro. Daarbij bent u vrij om te kiezen uit honderden stoffen. Het is belangrijk om een kleur te kiezen die goed past bij de kleding van je partner. Veel bruidegoms geven de voorkeur aan een witte shirt.

Waarom wij uniek zijn? Bij ons bent u altijd de enige aanwezige in ons showroom

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.