Smart casual Bamboo by Botto Giuseppe

Bamboo by Botto Giuseppe

€699,- Maatcolbert
Bamboo by Botto Giuseppe

In 1876 richtte Giuseppe Botto zijn wolweverij op in Valle Mosso, in de provincie Biella. In 2016 vierde het bedrijf 140 jaar van zijn bestaan. Vandaag runt de vierde generatie van de familie het bedrijf.

Vaardigheid, meesterschap en onderzoek komen samen in collecties die een hedendaagse interpretatie bieden, ondersteund door een vast geloof in een echte en onnavolgbare erfenis. Behoudtraditie betekent vooruitkijken, verleden, heden en toekomst voortdurend inspuiten met innovatieve oplossingen. Valle Mosso, in de provincie Biella, en Tarcento, in de provincie Udine, zijn het hart en de ziel van kasjmier-, wol-, zijde-, linnen- en katoencollecties geproduceerd door exclusief spinnen, weven, verven en afwerkingsprocessen.

Waarom kiezen voor Sartora?
U beslist uw stijl
Stel je eigen Top-tot-teen-look samen en pas alle details aan, tot de zakken, voeringen, revers en meer.
Deskundige stijlbegeleiding
Onze persoonlijke adviseurs geven op maat gemaakt stylingadvies, zodat u de perfecte look kunt vinden die is afgestemd op uw smaak en specificaties.
Op maat gemaakt voor u
Van pakken en jassen tot jeans en sneakers, onze kleding is op maat gemaakt, met een unieke pasvorm.
Persoonlijke aandacht
Bij Sartora bent u altijd de enige aanwezige in onze showroom
1
Kies uw look
Vind je favoriete stijlen van top tot teen
2
Fit & Aanpassen
Met de hulp van uw persoonlijke adviseur
3
Meenemen van je kleding
Op maat gemaakt voor u binnen 4 weken

Maak een afspraak

U bent altijd de enige aanwezige in ons ruim 220m² grote showroom. Ongestoord door andere klanten adviseren wij u graag over de ruime mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wilt u liever in de avonduren of weekend langskomen? Natuurlijk kan dat.

Maak een afspraak