Smoking als Trouwpak

Ben je van plan om in een smoking te gaan trouwen? Het is ontzettend chique en stijlvol om dit te doen!

Wij raden het je in ieder geval zeker aan! Met een smoking ben je altijd feestelijk gekleed op de mooiste dag van je leven. Hiernaast kan je je nog eens extra onderscheiden door een opvallende kleur smoking te nemen zoals een groene of en rode smoking. Hierdoor krijgt jullie huwelijksdag gegarandeerd een speciale feestelijke sfeer. Het kan ook geweldig zijn wanneer jullie gasten ervoor kiezen om ook een smoking te dragen. Hierdoor krijg je een mooi geheel op de meest bijzondere dag van jullie leven. Dat worden in ieder geval prachtige foto’s!

Niets komt chiquer en tijdlozer over dan een perfect passende en luxe smoking op maat

Niets komt chiquer en tijdlozer over dan perfect passende en luxe smoking op maat in de klassieke kleuren zwart, wit of donkerblauw. De trend is echter om je smokingjasje te voorzien van een ‘unieke stof’ met een uniek patroon of kleur. Je moet hierbij denken aan luxe fluwelen stoffen, stoffen met mooie patronen en zelfs stoffen waarin diamantpoeder is verwerkt.  

De trend is echter om je smokingjasje te voorzien van een ‘unieke stof’

Details

Een aantal details op een smoking zie je niet terug op een normale trouwpak. Bij een smoking horen satijnen of zijde revers, uiteraard kunt u zelf bepalen of u een sjaalkraag of een opgesneden revers wilt hebben. Het is bij veel smokings gebruikelijk dat er hiervoor een zwarte kleur wordt gebruikt, bij Sartora bepaalt u zelf wat voor stof hier wilt hebben. Daarbij kunt u denken aan wit satijn of bijvoorbeeld een mooi paisley print. Dit is een detail wat een smoking zeer feestelijk maakt.

Draagt u liever een 3 delig smoking, we meerdere modellen gilets waar u uit kunt kiezen

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat veel mannen de voorkeur geven om een 3 delig smoking te dragen. Je kunt hierdoor onderscheiden omdat meestal veel gasten in een 2 delig kostuum komen. En als je je jasje uit trekt zie je er nog steeds heel chique uit. Het gilet voor een smoking kunnen we in vele varianten maken, maar meest voorkomende model is een v hals. Je kunt er ook voor kiezen om je gilet in een andere stof te maken dan je smoking. Vaak wordt het gilet in het zwart gekozen, omdat deze kleur het meest afkleedt.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak. We adviseren u graag over de mogelijkheden.