Trouwkostuum op maat

Wil je als bruidegom graag een luxe trouwkostuum? Wil je een een trouwkostuum helemaal samengesteld door jouw persoonlijke wensen? Wij maken hem voor je!

Laat je persoonlijkheid schitteren. Met een perfect passende trouwpak van Sartora. Wij helpen u het verschil te maken met een trouwpak dat aansluit op uw persoonlijke wensen. 

Het is natuurlijk zeer belangrijk dat ook de bruidegom rustig de tijd voor zichzelf neemt om te bedenken hoe hij eruit wilt zien op de mooiste dag van zā€™n leven. Bij Sartora bent u altijd de enige aanwezige in ons showroom zodat we ongestoord door andere klanten in genot van een heerlijke espresso tot in kleinste detail kunnen bedenken hoe we de trouwpak gaan samenstellen. 

We bieden je een 100% pasgarantie

Een trouwkostuum op maat hoeft niet duur te zijn. We kunnen al een trouwkostuum op maat maken vanaf ā‚¬549,- . De prijzen van onze trouwkostuums worden bepaald door de stoffen welke u uitkiest, eenmaal de stof uitgekozen kunnen we u vertellen wat het gaat kosten,geen verrassingen achteraf.

Waarom wij uniek zijn? Bij ons bent u altijd de enige aanwezige in ons showroom. We werken alleen op afspraak. We nemen de tijd en luisteren met oprechte aandacht naar uw wensen. We zijn heel overzichtelijk in onze prijzen en vertellen tot in kleinste details wat we voor u kunnen betekenen. Naast een perfect passend trouwpak kunnen we u ook helpen met een hemd op maat met bijpassende stropdas of strik en schoenen. U bent bij ons dus helemaal aangekleed en stijlvol klaar voor uw bruiloft.

Waarom wij uniek zijn? Bij ons bent u altijd de enige aanwezige in ons showroom

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.