Trouwen in 2020?

Heeft u ook besloten om te gaan trouwen in 2020? Zoekt u hiervoor een speciaal trouwpak? Een trouwpak die u helemaal wilt personaliseren? Bij Sartora bent u bij het goede adres.

Het is voor mannen elk jaar weer een zoektocht wat ze moeten dragen op de grote dag. Je wilt iets bijzonders, iets unieks maar ook niet weer overdreven. Daarnaast dient niet alleen de bruidegom met een mooi trouwpak voor het altaar te verschijnen. Familieleden, vrienden en getuigen zullen ook de zoektocht starten naar een geschikt pak. Sartora helpt je graag verder om je het perfecte trouwpak op maat voor deze speciale dag samen te stellen.

Jouw Unieke Trouwpak Op Maat

Na het geven van het jawoord aan de liefde van je leven, dien je natuurlijk een geschikt trouwpak voor deze zeer speciale dag te kopen. Of je nu op zoek bent naar iets simpels, iets bijzonders of een traditioneel blauw trouwpak, wat zeker is: je wilt er op deze dag geweldig uitzien en je prettig en op je gemak voelen. je kan uiteraard kiezen voor een confectie pak maar, door te kiezen voor een trouwpak op maat, heb je de vrijheid om de look tot in het kleinste detail zelf te beslissen en samen te stellen. Kom samen met je vrienden, je vader en toekomstige schoonvader, ongestoord door andere klanten je trouwpak aanmeten. Door voldoende tijd te reserveren van een minimaal van 2 uur, zullen we genoeg tijd om onder het genot van koffie te luisteren naar je persoonlijke wensen en behoeften, en lopen gezamenlijk elke stap van het bestelproces en de mogelijkheden aan opties door die erbij komen. Heb je al iets gezien? Voel je vrij om te vragen, uiteraard adviseren we graag of dat bij je past. Wij zijn er om je het mooiste pak voor de mooiste dag van je leven aan te meten.

Stel zelf je eigen gepersonaliseerde trouwpak op maat samen bij Sartora – al vanaf €599.-

Kom samen met je vrienden, je vader en toekomstige schoonvader, ongestoord door andere klanten je trouwpak aanmeten.

Maak vrijblijvend een afspraak voor het bekijken van de mogelijkheden.