Trouwpak op Maat

De grote dag komt eraan en de grote vraag is wat voor Trouwpak trek jij aan? Geen zorgen, wij maken hem voor je!

Jij hebt je liefde gevraagd en nu komt de mooiste dag van jullie leven eraan. De grote vraag is wat voor trouwpak trek jij aan? Wil je iets unieks? Heb jij iets speciaals in gedachte? Je wilt natuurlijk niet hebben dat je als bruidegom een pak aan hebt die je gasten ook toevallig aan hebben.

Bij Sartora maken wij een trouwpak speciaal voor jou! Helemaal samengesteld door jouw persoonlijke wensen.

Een trouwpak op maat hoeft niet duur te zijn. We kunnen al een trouwpak op maat maken vanaf €549,- . De prijzen van onze trouwpakken worden bepaald door de stoffen welke u uitkiest, eenmaal de stof uitgekozen kunnen we u vertellen wat het gaat kosten,geen verrassingen achteraf.

We bieden je een 100% pasgarantie

Waarom wij uniek zijn? Bij ons bent u altijd de enige aanwezige in ons showroom. We werken alleen op afspraak. We nemen de tijd en luisteren met oprechte aandacht naar uw wensen. We zijn heel overzichtelijk in onze prijzen en vertellen tot in kleinste details wat we voor u kunnen betekenen. Naast een perfect passend trouwpak kunnen we u ook helpen met een hemd op maat met bijpassende stropdas of strik en schoenen. U bent bij ons dus helemaal aangekleed en stijlvol klaar voor uw bruiloft.

Het is onze passie om jou als zeer tevreden klant in ons trouwpak op maat te zien.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.