Trouwpak Nodig?

Wil je als bruidegom graag iets anders? Wil je een een trouwpak helemaal samengesteld door jouw persoonlijke wensen? Dan helpen wij u graag!

Laat je persoonlijkheid schitteren. Met een perfect passende trouwpak van Sartora. Wij helpen u het verschil te maken met een trouwpak dat aansluit op uw persoonlijke wensen.

Het is natuurlijk zeer belangrijk dat ook de bruidegom rustig de tijd voor zichzelf neemt om te bedenken hoe hij eruit wilt zien op de mooiste dag van z’n leven. Bij Sartora bent u altijd de enige aanwezige in ons showroom zodat we ongestoord door andere klanten in genot van een heerlijke espresso tot in kleinste detail kunnen bedenken hoe we de trouwpak gaan samenstellen.

Met de mogelijkheid om uit meer dan 5000 hoogwaardige kwaliteitsstoffen weet je meer dan zeker dat je bij Sartora goed zit

Met de mogelijkheid om uit meer dan 5000 hoogwaardige kwaliteitsstoffen (van onder meer Holland & Sherry, Delfino, Loro Piana en Scabal) weet je meer dan zeker dat je bij Sartora goed zit. Naast al deze stoffen gaan we ook kijken welke voering, knopen, tot aan de garens toe het beste bij u past.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?