Trouwpak Trouwpak Mr. White

Trouwpak Mr. White

€799,-  2 delig trouwpak op maat
Stijlvolle, klassieke maar tijdloze trouwpak by Vitale Barberis

Vitale Barberis is een Italiaanse wever met een eeuwenoude traditie. De stoffen van Vitale Barberis worden gemaakt van exclusieve wol en komen tot stand door de beste vakmensen in de branche. Vitale Barberis is gespecialiseerd in de lichte wollen stof met de zachte, typisch Italiaanse val. De uitgelezen scheerwol en het donzige kidmohair zijn zó ragfijn uitgesponnen, dat daaruit met succes een bijzonder luchtdoorlatend weefsel ontstaat.

Bij Sartora zullen wij de best passende outfit voor de mooiste dag van uw leven verzorgen! Ongestoord door andere klanten kunt u in ons stijlvol ingerichte showroom aan de Hollandse IJssel plaatsnemen, geniet van een kopje koffie en laat je inspireren door verschillende trouwpakken die gemaakt zijn door meesterkleermakers die uitsluitend werken met de beste stoffen uit befaamde Italiaanse weefhuizen.

U heeft al een trouwpak op maat vanaf €549,-

Waarom kiezen voor Sartora?
U beslist uw stijl
Stel je eigen Top-tot-teen-look samen en pas alle details aan, tot de zakken, voeringen, revers en meer.
Deskundige stijlbegeleiding
Onze persoonlijke adviseurs geven op maat gemaakt stylingadvies, zodat u de perfecte look kunt vinden die is afgestemd op uw smaak en specificaties.
Op maat gemaakt voor u
Van pakken en jassen tot jeans en sneakers, onze kleding is op maat gemaakt, met een unieke pasvorm.
Persoonlijke aandacht
Bij Sartora bent u altijd de enige aanwezige in onze showroom
1
Kies uw look
Vind je favoriete stijlen van top tot teen
2
Fit & Aanpassen
Met de hulp van uw persoonlijke adviseur
3
Meenemen van je kleding
Op maat gemaakt voor u binnen 4 weken

Maak een afspraak

U bent altijd de enige aanwezige in ons ruim 220m² grote showroom. Ongestoord door andere klanten adviseren wij u graag over de ruime mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wilt u liever in de avonduren of weekend langskomen? Natuurlijk kan dat.

Maak een afspraak