Maatpak Maatpak Mr. Rubini

Maatpak Mr. Rubini

€998,-  2 delig maatpak
Luxe maatpak gemaakt van worsted by Tallia di Delfino

In een gebied dat is doordrenkt van een oude weeftraditie waar ongerepte wateren stromen, ontstond in 1903 de Fratelli Tallia di Delfino wolmolen. Het wereldberoemde merk staat hoog aangeschreven voor zijn hoogwaardige stoffen.
De uitmuntende kwaliteit van de stoffen van Fratelli Tallia di Delfino weerspiegelt de wereldwijde filosofie die het bedrijf leidt en die zijn ultieme uitdrukking vindt in de kwaliteit van zijn klantenservice.

Sartora levert comfortabele  maatpakken en maathemden van hoogste kwaliteitsniveau. Onze pakken en shirts worden vervaardigd door meesterkleermakers die uitsluitend werken met de beste kwaliteit stoffen.  Er is een ruime sortering van modellen mogelijk, zodat uw  maatpak aanvoelt als een tweede huid. Niet de aanpassingen maar de stofkwaliteiten bepalen de prijs.

U heeft al een maatpak vanaf €549,-

Waarom kiezen voor Sartora?
U beslist uw stijl
Stel je eigen Top-tot-teen-look samen en pas alle details aan, tot de zakken, voeringen, revers en meer.
Deskundige stijlbegeleiding
Onze persoonlijke adviseurs geven op maat gemaakt stylingadvies, zodat u de perfecte look kunt vinden die is afgestemd op uw smaak en specificaties.
Op maat gemaakt voor u
Van pakken en jassen tot jeans en sneakers, onze kleding is op maat gemaakt, met een unieke pasvorm.
Persoonlijke aandacht
Bij Sartora bent u altijd de enige aanwezige in onze showroom
1
Kies uw look
Vind je favoriete stijlen van top tot teen
2
Fit & Aanpassen
Met de hulp van uw persoonlijke adviseur
3
Meenemen van je kleding
Op maat gemaakt voor u binnen 4 weken

Maak een afspraak

U bent altijd de enige aanwezige in ons ruim 220m² grote showroom. Ongestoord door andere klanten adviseren wij u graag over de ruime mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wilt u liever in de avonduren of weekend langskomen? Natuurlijk kan dat.

Maak een afspraak