Maatpak Maatpak Mr. George

Maatpak Mr. George

€799,-  2 delig maatpak
Prachtige blauwe maatpak van worsted wool by Vitale Barberis

Vitale Barberis is een Italiaanse wever met een eeuwenoude traditie. De stoffen van Vitale Barberis worden gemaakt van exclusieve wol en komen tot stand door de beste vakmensen in de branche. Vitale Barberis is gespecialiseerd in de lichte wollen stof met de zachte, typisch Italiaanse val. De uitgelezen scheerwol en het donzige kidmohair zijn zó ragfijn uitgesponnen, dat daaruit met succes een bijzonder luchtdoorlatend weefsel ontstaat. Zelfs in de zomer kan het nog aangenaam worden gedragen.

Sartora levert comfortabele  maatpakken en maathemden van hoogste kwaliteitsniveau. Onze pakken en shirts worden vervaardigd door meesterkleermakers die uitsluitend werken met de beste kwaliteit stoffen.  Er is een ruime sortering van modellen mogelijk, zodat uw  maatpak aanvoelt als een tweede huid. Niet de aanpassingen maar de stofkwaliteiten bepalen de prijs.

U heeft al een maatpak vanaf €549,-

Waarom kiezen voor Sartora?
U beslist uw stijl
Stel je eigen Top-tot-teen-look samen en pas alle details aan, tot de zakken, voeringen, revers en meer.
Deskundige stijlbegeleiding
Onze persoonlijke adviseurs geven op maat gemaakt stylingadvies, zodat u de perfecte look kunt vinden die is afgestemd op uw smaak en specificaties.
Op maat gemaakt voor u
Van pakken en jassen tot jeans en sneakers, onze kleding is op maat gemaakt, met een unieke pasvorm.
Persoonlijke aandacht
Bij Sartora bent u altijd de enige aanwezige in onze showroom
1
Kies uw look
Vind je favoriete stijlen van top tot teen
2
Fit & Aanpassen
Met de hulp van uw persoonlijke adviseur
3
Meenemen van je kleding
Op maat gemaakt voor u binnen 4 weken

Maak een afspraak

U bent altijd de enige aanwezige in ons ruim 220m² grote showroom. Ongestoord door andere klanten adviseren wij u graag over de ruime mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wilt u liever in de avonduren of weekend langskomen? Natuurlijk kan dat.

Maak een afspraak