Trouwpak Trouwpak Bateman

Trouwpak Bateman

€998,- 2 delig trouwpak op maat
Prachtige motieven stof met zwart satijnen revér by Dormeuil

Wat maakt voor Dormeuil een stof nu een van de fijnste en meest exclusieve ter wereld? Frederic Dormeuil geeft als voornaamste antwoord hierop; de ruwe materialen die gebruikt worden voor de collectie aan stoffen. Je zult volgens hem continu moeten blijven experimenteren met ruwe stoffen van over de hele wereld. Op deze wijze kom je uiteindelijk terecht bij de fijnste stoffen ter wereld. Experimenteren en ontdekken van nieuwe mogelijkheden omtrent materialen spelen voor hem dan ook een belangrijke rol in het proces naar de meest exclusieve stoffen ter wereld.

Bij Sartora zullen wij de best passende outfit voor de mooiste dag van uw leven verzorgen! Ongestoord door andere klanten kunt u in ons stijlvol ingerichte showroom aan de Hollandse IJssel plaats nemen, geniet van een kopje koffie en laat je inspireren door verschillende trouwpakken die gemaakt zijn door meesterkleermakers die uitsluitend werken met de beste stoffen uit befaamde Italiaanse weefhuizen.

U heeft al een trouwpak op maat vanaf €549,-

Waarom kiezen voor Sartora?
U beslist uw stijl
Stel je eigen Top-tot-teen-look samen en pas alle details aan, tot de zakken, voeringen, revers en meer.
Deskundige stijlbegeleiding
Onze persoonlijke adviseurs geven op maat gemaakt stylingadvies, zodat u de perfecte look kunt vinden die is afgestemd op uw smaak en specificaties.
Op maat gemaakt voor u
Van pakken en jassen tot jeans en sneakers, onze kleding is op maat gemaakt, met een unieke pasvorm.
Persoonlijke aandacht
Bij Sartora bent u altijd de enige aanwezige in onze showroom
1
Kies uw look
Vind je favoriete stijlen van top tot teen
2
Fit & Aanpassen
Met de hulp van uw persoonlijke adviseur
3
Meenemen van je kleding
Op maat gemaakt voor u binnen 4 weken

Maak een afspraak

U bent altijd de enige aanwezige in ons ruim 220m² grote showroom. Ongestoord door andere klanten adviseren wij u graag over de ruime mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wilt u liever in de avonduren of weekend langskomen? Natuurlijk kan dat.

Maak een afspraak