Werkwijze

maatpak of trouwpak op maat

Het uitzoeken van een maatpak / trouwpak op maat is een bijzonder moment voor iedere man. Ervaren maatwerkspecialisten van Sartora zullen samen met u het perfecte maatkleding samenstellen voor de mooiste dag van uw leven! We zullen aandachtig luisteren naar uw wensen in ons prachtige showroom, waar u altijd de enige aanwezige bent. Met voorbeelden zullen wij de beste kleur en stijladvies geven voor uw bruiloft. Uiteraard zullen wij uw maatpak / trouwpak op maat compleet maken met de mooiste accessoires: handgemaakte zijde stropdassen, custom made schoenen en riemen.


afpraak maken

Stap 1: Afspraak maken

U kunt online, telefonisch of per mail een afspraak maken. Wilt u liever in de avonduren langskomen of in het weekend? Dat is mogelijk.

Als u liever wilt dat wij bij u langskomen, doen we dat natuurlijk ook graag.

Wil je meer weten of persoonlijk geholpen worden? Neem dan gerust telefonisch contact op via 085-002 77 44 of praat met een van onze specialisten via WhatsApp (06-14351175).


Stap 2: Kennismaking

In onze atelier geven we uitgebreid uitleg en advies over de trouwpakken, maatpakken, maathemden en de ruime keuze aan stoffen en opties van uw maatkleding. De stoffen worden door middel van stofstalen gepresenteerd. De verschillende modellen van de maatpakken, trouwpakken en maathemden worden gepresenteerd aan de hand van paspoppen die gekleed zijn en voorbeelden die we in ons showroom hebben hangen.

Uw vragen worden altijd door onze ervaren maatwerkspecialisten beantwoord. Uiteraard zullen we u op de hoogte houden van de nieuwste trends en u oprecht adviseren over wat u wel en niet goed staat.

Nadat u de stof heeft uitgekozen, bepaalt u welke binnenvoering, onderkraag, soort knopen en vele andere opties. Uiteraard kunnen we de trouwdatum en uw namen borduren in het colbert.


trouwpak op maat

Stap 3: Het opnemen van de maten

Nadat we het model van uw trouwpak, maatpak of maathemd hebben samengesteld, worden uw lichaamsmaten opgenomen. U kunt zelf uw voorkeuren aangeven betreft de pasvorm. We houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en uw lichaamsbouw.

Nadat we alle maten en uw wensen hebben doorgenomen slaan we uw gegevens in ons klantenbestand op.


Stap 4: Afpassen en levering van uw maatkleding

Nadat we al uw voorkeuren en maten in kaart hebben gebracht, beginnen wij met het productie van uw trouwpak of maatpak. We hebben een levertijd van tussen de 4 en 6 weken.

Indien u in tijdnood zit is het in de meeste gevallen mogelijk om de levertijd te verkorten. Hiervoor worden eenmalig expreskosten van €250,- berekend. De productietijd bedraagt dan 14 dagen. Dit doen we alleen in overleg.

Zodra we uw trouwpak of maatpak hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om een pasafspraak in te plannen. We lopen samen met u na om te kijken of alles naar wens is. Indien alles in orde is, bent u klaar om uw maatpak, trouwpak of maathemd te dragen. Eventuele aanpassingen kunnen wij meteen in ons atelier vermaken. Deze zijn uiteraard inbegrepen in ons service.